CONCURS D'ESTIU DE ARGOS CLÍNICA VETERINÀRIA VIC

Volem fomentar les vacances amb les nostres mascotes i animals de companyia. Aquestes dates solen ser l'època de l'any que més animals són abandonats, però també hi ha moltes famílies que passen les vacances amb els seus animals els quals són un membre més de la família.
Expliqueu-nos on passeu les vacances i feu-nos propostes de llocs on poder anar amb els nostres animals, llocs adaptats o pensats per famílies amb animals de companyia.

Des del dia 18 de Juliol fins al dia 7 de setembre podreu publicar i participar en el concurs de fotografies "Les vacances de la meva mascota amb família" a Facebook.

************************************************************************************

Bases: - Temàtica: Les vacances de la meva mascota amb família. - Només s’admetran fotos publicades del divendres 18 de Juliol al diumenge 7 de setembre de 2014. - Cal ser seguidor de la pàgina de Facebook de Argos Clínica Veterinària Vic, aquí teniu el link: https://www.facebook.com/ArgosClinica - Cal etiquetar les imatges amb les etiquetes "@Argos Clínica Veterinària Vic" i el vostre perfil personal. - Cal conservar les imatges originals. Es poden demanar als guanyadors. - Es poden publicar tantes fotos com es vulgui per persona. - S’autoritza a ARGOS CLÍNICA VETERINÀRIA VIC i a l'empresa gestora de les seves xarxes socials (4k video) a fer mencions periòdiques amb fotos publicades pels participants al concurs (Lloc web, Twitter i Facebook). - S’autoritza a ARGOS CLÍNICA VETERINÀRIA VIC a fer ús de les imatges per a posteriors campanyes. - NO ES PODEN ETIQUETAR FOTOGRAFIES ANTIGUES, GRÀCIES!

************************************************************************************

Totes les fotografies que compleixin els anteriors requisits entraran al sorteig de 10 entrades a l'AQUA PARK CANINO CAN JANÈ de La Roca del Vallès. www.canjane.com

************************************************************************************

Premis: Es lliuraran 10 premis, 8 entrades a les fotografies publicades segons les bases i 2 entrades reservades als nostres clients habituals que participin en el concurs. Reservem aquestes últimes entrades als nostres clients, ja que volem valorar la seva confiança i amistat des de fa 18 anys!

Cada entrada dona dreta a entrar a les instal·lacions de l'AQUA PARK CANINO CAN JANÈ a una mascota més una o dues persones que l'acompanyin.

Els guanyadors es faran públics al web de ARGOS www.argosclinica.com i s'avisarà d'aquesta publicació a les nostres xarxes socials.

GRÀCIES A TOTS ELS PARTICIPANTS!!!

Últimes Notícies

UNA INJECCIÓ DE VIDA CONTRA LA LEISHMÀNIA
03 d'Abril de 2017
LETIFEND és una vacuna recombinada contra la Leishmaniosi canina. Les vacunes recombinades...
Llegir més
NOVA PLATAFORMA DE RECUPERACIÓ D'ANIMALS AMB XIP
15 de Juny de 2016
A partir d'ara, tots aquells de vosaltres que tingueu el vostre animal de companyia amb el...
Llegir més
DIES DE ST. JOAN I ELS PETARDS
07 de Juny de 2016
Com be sabeu, hi ha molts gossos que perden el control davant d'algunes situacions visuals...
Llegir més
COL·LABORA AMB LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER PER ST. JOAN!
01 de Juny de 2016
Et bé de gust passar una nit màgica de St. Joan i a més a més ajudar i col·labora en la...
Llegir més
sdfs