CAMPANYA DE XIPS PER A GOSSOS, GATS I FURES 2016

Per facilitar la gestió dels animals perduts, el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya subvenciona anualment les campanyes d'implantació de xips gestionades des dels municipis.

Segons el Decret legislatiu 2/2008, de 15 d'Abril, les persones propietàries i posseïdores de gossos, gats o fures, han de mantenir-los en bones condicions higienicosanitàries, de benestar i seguretat; identificar-los amb la implantació d'un microxip homologat o amb algun altre sistema, i inscriure'l al cens municipal.

Amb objectiu de facilitar el compliment d'aquest decret i la gestió d'inscripció del cens municipal, l'Ajuntament de Vic juntament amb ARGOS Clínica Veterinària Vic, inicien el 2016 una campanya d'implantació de xips.

La campanya consisteix a presentar una promoció de preu de xips per a gossos, gats i fures de Vic, pagant l'Ajuntament de Vic el 50% del cost del xip, amb la condició que la persona beneficiària censi l'animal a l'Ajuntament a través de les sol·licituds que es faciliten al mateix centre veterinari.

La campanya té un preu tancat, per tant s'acabarà quan s'esgoti la partida econòmica designada a aquest efecte (sigui a juny, agost o desembre).

Des de ARGOS Clínica t'animem a aprofitar aquesta ocasió per implantar el xip a aquelles mascotes nouvingudes a casa vostra, siguin joves o adoptades que encara no porten xip i a recomanar als vostres amics que encara no tinguin el seu animal amb el xip implantat.

Recordeu que la campanya té un pressupost definit i acabarà tan bon punt la partida designada s'acabi.

Si voleu saber més avantatges de tenir la vostra mascota censada i amb el xip implantat podeu veure el vídeo de l'AIAC o us explica com funciona la recuperació dels animals en cas que es perdin per accident:

>https://www.youtube.com/watch?v=XwG7f5BSt4c

Fins aviat amics!

Últimes Notícies

UNA INJECCIÓ DE VIDA CONTRA LA LEISHMÀNIA
03 d'Abril de 2017
LETIFEND és una vacuna recombinada contra la Leishmaniosi canina. Les vacunes recombinades...
Llegir més
NOVA PLATAFORMA DE RECUPERACIÓ D'ANIMALS AMB XIP
15 de Juny de 2016
A partir d'ara, tots aquells de vosaltres que tingueu el vostre animal de companyia amb el...
Llegir més
DIES DE ST. JOAN I ELS PETARDS
07 de Juny de 2016
Com be sabeu, hi ha molts gossos que perden el control davant d'algunes situacions visuals...
Llegir més
COL·LABORA AMB LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER PER ST. JOAN!
01 de Juny de 2016
Et bé de gust passar una nit màgica de St. Joan i a més a més ajudar i col·labora en la...
Llegir més
sdfs